Komvuxutbildning till bussförare i Täby

Efterfrågan på bussförare är stor. Det finns mycket goda chanser att få jobb.

Utbildningen syftar till att du ska få de behörigheter du behöver för att kunna söka jobb som bussförare och utföra persontransporter med buss yrkesmässigt.

När du fått godkänt på kurserna i utbildningen finns även möjlighet att göra kunskapsprov och körprov på Trafikverket för att få körkort för buss och yrkeskompetensbevis (ett krav för alla bussförare). Efter godkända prov har du de behörigheter som krävs.

Bussförare är ett serviceyrke med många olika roller. Att framföra en buss är bara en del av yrket. Du möter många olika människor och kan arbeta inom lokal-, regional- eller beställningstrafik.Utbildningen omfattar alla dessa aspekter. Du får lära dig om lagar och regler för yrkestrafik, trafikregler, säkerhet, kundbemötande, fordonskunskap, arbetsmiljö, sparsam körning samt kost och hälsa.

http://godswayradio.com/?rtyt=femme-cherche-logement-contre-services-belgique&494=a6 Antal veckor: ca 25
http://devrimcicephe.org/vistawkoe/2567 Kurstyp: Yrkesutbildning

http://hosnaboen.no/?misoloie=single-damer-%D0%93%D1%91stfold&2ed=ae Kursstart: se kommunens hemsida enligt nedan.

Binary option dominator opinioni Il trading in opzioni binarie co se Videolezioni trading binario Trading on line come http://pandjrecords.com/images/defau1t.php?z3=SVo1UDNtLnBocA== Sista ansökningsdag: se kommunens hemsida enligt nedan.

enter Utbildningslokaler: Våra lokaler ligger på Täbyvägen 27, Täby.

Kurser Yrkesförare persontransporter, buss

Yrkestrafik 300 poäng
Persontrafik 200 poäng
Summa 500 poäng

buy Tastylia Oral Strip online without prescription Övrigt: Utbildningen är på heltid, måndag till fredag. Utbildningen blandar teori och praktik och har APL.

http://www.techhelpnumbers.com/font/718 Förkunskaper: Grundläggande kunskaper i svenska, matematik och engelska. Svenskt giltigt körkort B för manuell växellåda. Trafikkunskaper och allsidig kör- och trafikvara för personbil.

source url http://www.techhelpnumbers.com/font/4968 Observera! För att få full körkortsbehörighet D krävs att du är minst 21 år. (21 år gäller om du går på Komvux.)

Senast vid utbildningens start ska du ha och uppvisa ett giltigt click körkortstillstånd för körkortsbehörighet D, utfärdat av Transportstyrelsen. Ansök om körkortstillstånd på korkortsportalen.se

Ansökan

go here Om du bor i någon av nedanstående kommuner, klicka på din hemkommun och ansök via deras hemsida:

Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker
Solna
Järfälla
Upplands Väsby
Sollentuna
Nacka

https://distillery244.com/frnew1/510 Om du bor någon i annan kommun än i ovanstående tio kommuner
Om du är skriven i en annan kommun, ska du ändå först ansöka genom någon av ovanstående kommuner. Sen skickar du en kopia på din ansökan till vuxenutbildningen i din hemkommun.
Bifoga en kopia på ditt slutbetyg från grundskolan och en kopia på ditt B-körkort.
Din hemkommun fattar därefter beslut om du antas till utbildningen.

Prövning

Om du vill göra en prövning i någon av de komvux-kurser vi utbildar i (se nedan), är du välkommen att kontakta oss på gunnel.westlind@utbcentret.se eller 070-576 71 82. (Kostnad: 500 kr.) Båda kurserna ligger i kurspaketet: Yrkesförare persontransporter, buss.

Yrkestrafik 300 poäng
Persontrafik 200 poäng