Komvuxutbildning till bussförare

enter Efterfrågan på bussförare är stor. Det finns mycket goda chanser att få jobb.

Utbildningen syftar till att du ska få de behörigheter du behöver för att kunna söka jobb som bussförare och utföra persontransporter med buss yrkesmässigt.

När du fått godkänt på kurserna i utbildningen finns även möjlighet att göra kunskapsprov och körprov på Trafikverket för att få körkort för buss och yrkeskompetensbevis (ett krav för alla bussförare). Efter godkända prov har du de behörigheter som krävs.

Bussförare är ett serviceyrke med många olika roller. Att framföra en buss är bara en del av yrket. Du möter många olika människor och kan arbete inom lokal-, regional- eller beställningstrafik.Utbildningen omfattar alla dessa aspekter. Du får lära dig om lagar och regler för yrkestrafik, trafikregler, säkerhet, kundbemötande, fordonskunskap, arbetsmiljö, sparsam körning samt kost och hälsa.

icelandic sagas dating Antal veckor: ca 25
latin dating site toronto Kurstyp: Yrkesutbildning

Kurser Yrkesförare persontransporter, buss

Yrkestrafik 300 poäng
Persontrafik 200 poäng
Summa 500 poäng

see url Övrigt: Utbildningen är på heltid, måndag till fredag. Utbildningen blandar teori och praktik och har APL.

quel pseudo choisir pour un site de rencontre Förkunskaper: Grundläggande kunskaper i svenska. Svenskt giltigt körkort B för manuell växellåda. Trafikkunskaper och allsidig kör- och trafikvara för personbil.

go get link Observera! För att få full körkortsbehörighet D krävs att du är minst 21 år. (21 år gäller om du går på Komvux.)

Senast vid utbildningens start ska du ha och uppvisa ett giltigt single wohnung harburg körkortstillstånd för körkortsbehörighet D, utfärdat av Transportstyrelsen.

Läs mer på Centrum för Livslångt lärande (Tyresö kommun)

http://fhlchristianministries.org/?encycloped=Currency-trading-beginners-yoga&214=65 click here

http://fhlchristianministries.org/?encycloped=Online-jobs-without-paying-money&55a=75 I samarbete med Centrum för Livslångt lärande

c3l_logo